Организатор На Гардероба Од Ткаенина BYCDD за Спална Соба, Преносни Полици Од Челични Цевки Организатор За Складирање На Плакари За Плакари За Чевли Капи И Шалови, Ст?
  • Неодамнешно

Организатор На Гардероба Од Ткаенина BYCDD за Спална Соба, Преносни Полици Од Челични Цевки Организатор За Складирање На Плакари За Плакари За

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Големина : чувајте ја вашата најскапоцена облека свежа, нејзината одлична димензија од 200x45x170cm/79x18x67 инчи, Ова Преносливо Складирање На Плакарот за Гардероба е направено од ткаенина што дише ? Екстра Силен И Издржлив : тешка челична прачка и систем за банџи кабел со пластични конектори за да може да добие значителна тежина без свиткување. ? ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ : Инсталацијата е едноставна и не бара алатки. Само следејќи ги упатствата/ќе го соберете за неколку минути. ? Отпорен на прашина : капакот на крпата спречува облеката да се оддалечи од прашина. Не зазема премногу простор и е идеален за организирање мали дневни соби. ? Совршен Подарок : секојдневна домашна и канцелариска зимска и летна облека за костими и облека и гардероби за специјални прилики. Работи добро и за краткорочно и за долгорочно складирање. Кога ќе дојдат посетители, можете само да ја расклопите ролетната за да ја скриете облеката и другите работи.