Сад Шестоаголен Сад Сад Отпорен На Паѓање Четири Бои Достапни Погоден За Фрижидер И Машина За Миење Садови Лесен За Чистење
  • Неодамнешно

Сад Шестоаголен Сад Сад Отпорен На Паѓање Четири Бои Достапни Погоден За Фрижидер И Машина За Миење Садови Лесен За Чистење

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● [Материјал] : материјал од смола, отпорност на киселина и алкали, лесен за чистење, отпорен на паѓање и не кревок, безбеден и еколошки Замрзнат дизајн, температура отпорна на топлина, -30~120°, не може да се користи во микробранови печки, печки, може да се стави во фрижидери не помалку од 30 Степени Целзиусови. ● [Редење] : може да биде цврсто фиксиран во кабинетот. Специјалниот дизајн на надворешната линија има мала искривување за лесно редење.Дебели и издржливи, извонредни детали, висока основа, топлинска изолација и анти-врел, висококвалитетни материјали, безбедни и здрави. ● [Безбеден и издржлив] : не содржи штетна пластика, кадмиум или олово. ● [Апликација] : дома, ресторан, ресторан со топла тенџере, хотел. Достапни се две големини. ● [Гарантирано задоволство] : Ако не сте 100% задоволни со вашето купување, без оглед на причината, ве молиме контактирајте не преку порака на купувачот-продавач за да можеме да ја направиме соодветна за вас. ● [Материјал] : материјал од смола, отпорност на киселина и алкали, лесен за чистење, отпорен на паѓање и не кревок, безбеден и еколошки. Замрзнат дизајн, температура отпорна на топлина, -30~120°, не може да се користи во микробранови печки, печки, може да се стави во фрижидери не помалку од 30 Степени Целзиусови. ● [Редење] : може да биде цврсто фиксиран во кабинетот. Специјалниот дизајн на надворешната линија има мала искривување за лесно редење.Дебели и издржливи, извонредни детали, висока основа, топлинска изолација и анти-врел, висококвалитетни материјали, безбедни и здрави. ● [Безбеден и издржлив] : не содржи штетна пластика, кадмиум или олово. ● [Апликација] : дома, ресторан, ресторан со топла тенџере, хотел. Достапни се две големини. ● [Гарантирано задоволство] : Ако не сте 100% задоволни со вашето купување, без оглед на причината, ве молиме контактирајте не преку порака на купувачот-продавач за да можеме да ја направиме соодветна за вас. ● Спецификација : * Материјал : смола* Процес : притискање на Висока температура* Опсег на примена : машина за миење садови,фрижидер* Тежина : 125гр/0,28 фунти зошто да не одберете нас?* Пријателски дизајн : Овие чинии може да се наредени за лесно складирање .

* Material:
resin
* Process:
High temperature pressing
* Scope of application:
dishwasher,refrigerator
* Weight:
125g/0.28 pounds
★ Why choose us?:
* Friendly design:
These bowls can be stacked for easy storage.
* Healthy and durable porcelain:
resin material, acid and alkali resistance, easy to clean.
* Easy to care:
Easy to clean. Just wash it with soap and hot water or put it in the dishwasher.
* Best gift choice:
This bowl set is visually attractive and practical. It is a perfect gift for housewarming, birthday parties, Mother's Day, Christmas or any other special occasions for friends and family.
★ Package content:
1 * bowl:
★ Reminder:
* Due to the difference in lighting and display, the color of the item may be slightly different from the picture.:
* Due to manual measurement, please allow a difference of 1-2 cm.:
★ Customer Service:
* If the product has any quality problems, which will provide 100% refund or exchange, can buy with confidence.:
* We provide 24-hour customer service online, if you have any questions, please feel free to contact us.Thanks for its good communication!:
* We guarantee delivery within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :