2 Фунти Рубин Црвени Рамни Џамлии Вазна Полнење Стакло Камења Камчиња Мониста За Вазни, Сад Филер, Цветни Аранжман, Christmas Божиќ Декор, Оган Јама, Дома, Свадба Центри, ?
  • Неодамнешно

2 Фунти Рубин Црвени Рамни Џамлии Вазна Полнење Стакло Камења Камчиња Мониста За Вазни, Сад Филер, Цветни Аранжман, Christmas Божиќ

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вазна Полнење : овие стаклени камчиња за повеќекратна употреба се совршени за цветен дисплеј додека ги покриваат стеблатаТие имаат овална форма и светлината ќе блесне низ нив. Стаклени Монистра За Вазна : чистите мермерни монистра се одличен филер за создавање на природен,домашен декор,одличен како централни делови за маса за декорација на вазни. Пакување : стаклени камења од 2 килограми спакувани во мрежеста торба со тврда картичка. 3/4 инчи во дијаметар.Околу 180-190 парчиња. Џамлии за вазна : Овие рамни стаклени џамлии се добри и за цветен аранжман,божиќна декорација,расфрлање трпеза,улов на сонце,декор за шишиња,свадбен прием и огнено стакло. Стаклени Џамлии : можете да ги додадете овие стаклени џамлии во резервоарот за риби за декор на аквариум, предлагаме да ги измиете пред употреба. Во областа на домашните ракотворби, во моментов сме посветени на разни материјали за декорација на цвеќиња, како што се пломби од вазни, украси на маса, штандови за свеќи и други украси.