ЕДНОНАСОЧНА Струја Карго-Е Песна Ј Куки-Големи Тешки Е Песна Додатоци - Виси Куки за Вашиот Etrack Железнички Систем - Употреба Во Затворени Приколки, Кутија Камиони, К?
  • Неодамнешно

ЕДНОНАСОЧНА Струја Карго-Е Песна Ј Куки-Големи Тешки Е Песна Додатоци - Виси Куки за Вашиот Etrack Железнички Систем - Употреба Во Затворени

DEN 279.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТЕШКИ КУКИ-Држете ја целата опрема и опрема на Вашиот Систем За Е-Патека со нашите куки за сидро од нерѓосувачки челик од индустриска цврстина Универзална компатибилност со сите стандардни е Песна Железнички Систем слотови и конфигурации. Е песна систем продаваат одделно. ПРОШИРЕТЕ И ОРГАНИЗИРАЈТЕ-Правилно искористете го целиот простор на приколката, камионот или работилницата со прилагодување на позициите на куката за безбедно и безбедно складирање на целата ваша опрема. Инсталирањето и деинсталирањето трае само неколку секунди со лесни за употреба пружински фитинзи. ОТПОРЕН НА ' рѓа-Изработен од силна челична основа, секоја кука има цинк финиш отпорен на корозија за да може да се користи во затворени простории или на отворено без да се загрози безбедноста или безбедноста. Одлично како сидро поени за банџи жици, јажиња, ремени и други врски. ВИСОКО ПРЕНОСЛИВ-Брзо деинсталирајте ги овие лесни, но моќно силни, куки за да ги однесете на различни места за работа, возила, работни области, приколки, пристаниште или каде било каде што имате компатибилен Железнички Систем за Е-Патека. ГОЛЕМИ КУКИ ЗА Е-ПАТЕКА-Закачете ги сите ваши додатоци за приколка, гаража и работилница со овие точки за прицврстување На ј-Куката е. Секој има 4,5" високи со внатрешен клиренс од 4,5".