Вилушки од хемотон Вечера 10 парчиња Овошни Вилушки Од Нерѓосувачки Челик, Вилушки За Избор На Храна, Алатки За Јадење Од Нерѓосувачки Челик, Вилушка За Десерт За То?
  • Неодамнешно

Вилушки од хемотон Вечера 10 парчиња Овошни Вилушки Од Нерѓосувачки Челик, Вилушки За Избор На Храна, Алатки За Јадење Од Нерѓосувачки Челик,

DEN 151.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овошни Вилушки Од Нерѓосувачки Челик, Вилушки За Бирање Храна, Алатки За Јадење Од Нерѓосувачки Челик, Вилушка За Десерт За Торта За Домашен Банкет Бар Свадба Вилушките за Собирање храна може да се користат и при смешни избори за предјадење, избор на овошје, избор на храна за забави, берење кекси, итн. Погоден за користење во бар, кафуле, летна забава на плажа, хотел, дома или други разни забави. Моден дизајн овошје вилушки дизајн, креативни и практични. Стилските садови можат да ги подигнат секојдневните оброци во убаво искуство за јадење. Вилушките За Алатки За Јадење Од Нерѓосувачки Челик се изработени од висококвалитетен материјал, издржлив и безбеден за употреба. Опис Вилушки Од Овошје Од Нерѓосувачки Челик, Вилушки За Бирање Храна, Алатки За Јадење Од Нерѓосувачки Челик, Вилушка За Десерт За Торта За Домашен Банкет Бар Свадба.Карактеристики - Боја : Сребрена.- Материјал : 304 Нерѓосувачки Челик. 10, 4х1, 5х0, 2см.- Вилушките За Алатки За Јадење Од Нерѓосувачки Челик се изработени од висококвалитетен материјал, многу издржлив и безбеден за употреба.