Стапчиња за јадење за гејмери Чипс Од Компири Клипови За Ужина Стапчиња за Јадење За Игри, 10 парчиња Мрзливи Помошни Контролори за Игри Стапчиња За Јадење Флексиби?
  • Неодамнешно

Стапчиња за јадење за гејмери Чипс Од Компири Клипови За Ужина Стапчиња за Јадење За Игри, 10 парчиња Мрзливи Помошни Контролори

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработени од квалитетен пластичен материјал, мрзливите помошни контролори за игри стапчиња за јадење се цврсти и сигурни, може да се користат со доверба; лесно се мијат и нема лесно да избледат или да се скршат, може да се нанесуваат долго време Кога го користите вашиот мобилен телефон, компјутер или на работа, можете да јадете чипс од компири или други закуски без да ги контаминирате рацете. Овие клипови клешти се погодни за многу прилики, како што се роденденска забава, годишнини, вечера, семеен собир, семеен собир и многу други прилики. Изработени од пластика ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за храна, лесни за чистење и повеќекратна употреба. Исклучително лесен, одличен ergономски дизајн. Може да се фиксира на прстот долго време без да влијае на работата на прстот. Изработени од квалитетен пластичен материјал, мрзливите помошни контролори за игри стапчиња за јадење се цврсти и сигурни, може да се користат со доверба; лесно се мијат и нема лесно да избледат или да се скршат, може да се нанесуваат долго време. Кога го користите вашиот мобилен телефон, компјутер или на работа, можете да јадете чипс од компири или други закуски без да ги контаминирате рацете.