Супер лепак Целокупно лепило, супер лепак гел, веднаш силно лепило за стакло за врзување, огледало, метал, пластика, гума, карпа, дрво, керамика, играчки, лепак за акв?
  • Неодамнешно

Супер лепак Целокупно лепило, супер лепак гел, веднаш силно лепило за стакло за врзување, огледало, метал, пластика, гума, карпа, дрво, керамика,

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Wide application】Suitable for bonding electronics, wire interfaces, electrical appliances,glass,mirror,lighting, molds, metals, most plastics and rubbers, crafts, gifts, leather, ceramics, wood, toys, rubber edges and car fixing screws, and Може да се користи за корали за лепење на аквариум, лепак за мијалници, како што се дрво, гребени, водни растенија, мов, пречки, итн, Се погодни за сите видови на нерамни и груби површини. Формула за не-контролен гел за контрола, идеална за употреба на вертикални површини. 【Безбеден и нетоксичен】 Лепак е транспарентен гел, неговата адхезија се должи на површината на леплива површина што се среќава со брзото зацврстување на хемиската полимеризација, што резултира во зачудувачки лепливи, зацврстени, стануваат тешко јасни, нетоксични, еколошки, еколошки, еколошки, еколошки, еколошки, еколошки, еколошки, еколошки Производи. 【Супер леплива】 Без апликација за капе. Единствената изведба моментално сврзување, може да биде неколку секунди до материјалното врзување, како што е голем број на употреба, ова е најефикасното и најекономичното лепило.