ВОКОСТ 1 Еез Вештачка Аквариумска Тревна Топка, Водна Пластична Мала Тревна Топка За Симулација На Пејзажни Растенија За Аквариум Декорација, Зелена Бела, 2, 56х4, 72 И?
  • Неодамнешно

ВОКОСТ 1 Еез Вештачка Аквариумска Тревна Топка, Водна Пластична Мала Тревна Топка За Симулација На Пејзажни Растенија За Аквариум Декорација,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДЕКОРАЦИЈА НА РЕЗЕРВОАРОТ за РИБИ : оваа Вештачка Топка Од Трева од 3 инчи обезбедува прекрасна декорација за вашиот аквариум, исто така е добро скривалиште за риби што додава дополнителна забава за играње Создадете прекрасна глетка во вашиот аквариум. ИЗДРЖЛИВА ПЛАСТИКА : Топката Од Водна Трева е изработена од пластика, нема штета на рибите, што може да се пере, не избледува, без ' рѓа и гниење, нема да ја загади водата, дозволувајќи им на рибите да пливаат и да играат среќно. ГОЛЕМИНА : 6, 5х12см / 2,56 "х4, 72"(Ч*Д). ЛЕСНО ЗА ОДРЖУВАЊЕ : на ова растение за вештачки аквариум не му треба осветлување, хранливи подлоги или јаглерод диоксид во споредба со живите растенија. Тие ќе ви заштедат многу време, енергија и пари. ШИРОКО СЕ КОРИСТИ : Погоден за солена вода, слатководни, тропски аквариум декорација, итн. Обезбедете им на жителите на вашиот аквариум удобно засолниште.