Заштитник на шишиња со шишиња со шишенце, случај/ракав за дијабетес, никогаш не ризикувајте да ја кршите вашата инсулинска шишенце, еднократно, издржлив, флексибил?
  • Неодамнешно

Заштитник на шишиња со шишиња со шишенце, случај/ракав за дијабетес, никогаш не ризикувајте да ја кршите вашата инсулинска шишенце, еднократно,

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Зошто вијала безбедна? Измислен од дијабетичар за дијабетичари Овозможува безбеден зафат и штити ампули од случајни капки и кршење… ви заштедува стрес, трошок, осигурување кошмар и болка во срцето предизвикана од скршена инсулинска шишенце. Совршено вклопување : Оваа „висока“ шишенца со големина се вклопува во Лантус, Апидра и Адмелолог. Иновативен дизајн : ја штити целата шишенце за да спречи уништување. Отворениот врв овозможува лесно вметнување на иглата без потреба да се отстрани од заштитниот случај. Погледнете ја етикетата и содржината на шишенцето во секое време. Изградено до последно : лесна, еднократна, лесна вклучена/исклучена, издржлива и одлична за патување. Совршено решение : За миленичиња инсулин, деца кои учат независност на дијабетес, училишни медицински сестри, стари лица и секој што се грижи за кршење на инсулинска шишенце. Зошто вијала безбедна? Измислен од дијабетичар за дијабетичари. Овозможува безбеден зафат и штити ампули од случајни капки и кршење… ви заштедува стрес, трошок, осигурување кошмар и болка во срцето предизвикана од скршена инсулинска шишенце. Совршено вклопување : Оваа „висока“ шишенца со големина се вклопува во Лантус, Апидра и Адмелолог.