Подароци за корпи за амосфун 24 сетови Велигденски третирачки кутија гроздобер мала кутија шема за бонбони кутии за кутии за кутии Велигден јајце картонска кутија ?
  • Неодамнешно

Подароци за корпи за амосфун 24 сетови Велигденски третирачки кутија гроздобер мала кутија шема за бонбони кутии за кутии за кутии Велигден јајце

DEN 308.96

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Многу погодно како кутија за подароци за да го зачувате вашиот посебен подарок на вашите пријатели и семејство. Велигденска фаворизира кутија за хартија. Дизајнот е роман и прекрасен, нежен и елегантен и за возрасните и за децата. Велигденска кутија за закуска. Добри и издржливи материјали, што е многу издржливо и лесно за користење. Велигденска хартија. Доброто изработка и убавиот изглед ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност. Велигденска кутија за пакување. Многу погоден за декорација на празници, пакување за подароци, декорација на велигденски подароци. Велигденска кутија за колачиња. Опис Ретро Мала куќа кутија за бонбони Велигденска забава кутија за печење Карактеристики- материјал : хартија. 55in- боја : шарена. Пакет, вклучувајќи и 24 x виси ознаки 24 x кутии за хартија.