Детска футрола за таблети за таблети, компатибилен со Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14,6 , еластична заграда со повеќе агол+360 ° прилагодлив вртлив рачен каиш три-во-еден отпорен на ?
  • Неодамнешно

Детска футрола за таблети за таблети, компатибилен со Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14,6 , еластична заграда со повеќе агол+360 ° прилагодлив

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фолчот на таблет компјутер служи како заштитна покривка дизајнирана да го заштити уредот од надворешно оштетување Може да помогне во зачувувањето на долговечноста и изгледот на таблетниот компјутер. Дизајниран компатибилен со Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 "(SM-X900/ X906) случај, не е компатибилен со какви било други уреди. Ве молиме, потврдете го бројот на моделот на таблетите пред да го купите. Одете во Поставки> За> број на моделот и ќе го видите бројот на моделот . Не се однесува на какви било други модели на таблети. Предупредување! прилагодливата лента за раце. Прецизни исечоци : Прецизен дизајн на сечење обезбедува препознавање на лицето и пристап до отпечатоци од прсти, звучник и сите други карактеристики. Портските приклучоци на случајот спречуваат прашина да влезе во таблета. Целосна заштита на телото, напредна 3 во 1 конструкција со премиум TPC и PU материјалот што апсорбира шок нуди сеопфатна заштита компатибилна со вашата таблета, дното е направено од силициум гел од саќе, кој ефикасно апсорбира шок, се спротивставува на паѓање и обезбедува подобра дисипација на топлина во реално време.