Кесју Кид Перници 20 парчиња Кутии За Бонбони За Ноќта На Вештерките Кутии За Завиткување Бонбони За Колачиња Од Хартија Со Вампирска Мама Трик Или Третирајте Џеб З?
  • Неодамнешно

Кесју Кид Перници 20 парчиња Кутии За Бонбони За Ноќта На Вештерките Кутии За Завиткување Бонбони За Колачиња Од Хартија Со Вампирска

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овие кутии за бонбони со цртан дизајн можат да создадат радосна атмосфера Направете ја вашата забава За Ноќта на Вештерките уникатна и добијте комплименти од вашите гости. Тие исто така можат да чуваат бонбони, играчки, бисквити и чоколадо. Погоден за складирање бонбони, издржлив, многу удобен и практичен. Погоден за Ноќта на Вештерките, забави, роденденски забави итн. Овие кутии за бонбони со цртан дизајн можат да создадат радосна атмосфера. Направете ја вашата забава За Ноќта на Вештерките уникатна и добијте комплименти од вашите гости. Тие исто така можат да чуваат бонбони, играчки, бисквити и чоколадо. Погоден за складирање бонбони, издржлив, многу удобен и практичен. Погоден за Ноќта на Вештерките, забави, роденденски забави итн. Опис дали сеуште барате кутии за пакување за Вашиот Ноќта на Вештерките? Ако е така, ние внимателно ќе ви подготвиме кутии за бонбони. Креативниот дизајн ја обезбедува нивната практичност и популарност. Тие можат да се користат како кутии за лекување на бонбони и други мали предмети.