Тибрес-Решетка За Шолја За Кафе Монтиран На Ѕид-Држач За Кригла-Организатор На Шолја За Кафе-Закачалка За Шолја За Кафе Со Куки За Кригла За Кујнски Дисплеј-Рустика?
  • Неодамнешно

Тибрес-Решетка За Шолја За Кафе Монтиран На Ѕид-Држач За Кригла-Организатор На Шолја За Кафе-Закачалка За Шолја За Кафе Со Куки За

DEN 191.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИЗДРЖЛИВ-монтираниот ѕид на решетката за кафе е изработен од издржлив висококвалитетен челик Заврши : црн капут во прав. Секоја кука за кригла за кафе држи нешто до 20 килограми. ЕФИКАСЕН ОРГАНИЗАТОР - оваа закачалка за шолја за кафе за ѕид е одличен заштедувач на простор и декоратор за вашата кујна. Користете држач за ѕид за кригла за да закачите чаши за кафе и чаши за чај, кујнски гаџети и крпи, лажици и прибор. БЕЗБЕДЕН И СТАБИЛЕН Дизајн Со Висечки Круг на секоја кука за шолја за кафе обезбедува безбедно закачување на предметите без паѓање. Овие кујнски куки нема да ги изгребат или повредат вашите чаши и чаши. СТИЛСКИ-закачалката за шолја за кафе за ѕид има стилски изглед кој одговара на повеќето декор. Оваа решетка за виси кригла совршено одговара на дизајнот во стилот на рустикален, гроздобер или индустриски. Лесен ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ - вклучен е хардвер за Монтирање. Комплетот вклучува држач за кригла монтиран на ѕид (комплет од 2), сидра и завртки за монтирање. ЧАШИ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ. Ако барате решетка за кригла за кафе монтирана на ѕид за организирање чаши, кујнски гаџети и крпи, лажици, прибор или други работи, тогаш оваа решетка за кригла монтирана на ѕид од Тибри е одличен избор за вас.