11 парчиња осцилирачки сечило за пила Брзо ослободување на пила за пила кои осцилираат сечилото за пила Брзо ослободување на јаглероден челик, обработка на јаглеро?
  • Неодамнешно

11 парчиња осцилирачки сечило за пила Брзо ослободување на пила за пила кои осцилираат сечилото за пила Брзо ослободување на јаглероден

DEN 264.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

11 парчиња во 1 сет : Комплетот содржи 11 парчиња сечила со директна пила, користени за работилница, домаќинство за сечење мека метал и пластика Стандардни скали : Со јасни метрички и империјални скали, без конверзија и лесна за употреба, удобен за набудување. Јаглероден челик : Направен од одличен материјал од јаглероден челик, со голема цврстина и отпорност на абење, и не е лесен за деформирање. Применливи материјали : Може да помине низ материјали лесно и прецизно, како што се дрво, иверица, сув wallид, итн., Со силна практичност. Добра компатибилност : Со стандардна големина, компатибилен за, за, за и други осцилирачки алатки. 11 парчиња во 1 сет : Комплетот содржи 11 парчиња сечила со директна пила, користени за работилница, домаќинство за сечење мека метал и пластика. Стандардни скали : Со јасни метрички и империјални скали, без конверзија и лесна за употреба, удобен за набудување. Јаглероден челик : Направен од одличен материјал од јаглероден челик, со голема цврстина и отпорност на абење, и не е лесен за деформирање. Применливи материјали : Може да помине низ материјали лесно и прецизно, како што се дрво, иверица, сув wallид, итн.

Item Type:
Oscillating Saw Blade
Material:
Carbon Steel
Application:
Used for cutting on wood, chipboard, dry wall, plastic and soft metal
Colour:
Black
Surface Treatment:
Blackening Treatment
Scale Type:
Metric and imperial
Package List:
11 x Oscillating Saw Blades:
Note:
1. Please wear protective utensil when using it.2. Not suitable for Starlock, for MX30, for MM40 and MM45 and for 6300 oscillating tools.: