Кабилок Контејнери За Храна Контејнери За Храна Микробранови Крцкави 1,5 Литри Пластична Кутија За Складирање На Преграда Контејнер За Складирање Храна За Фрижиде?
  • Неодамнешно

Кабилок Контејнери За Храна Контејнери За Храна Микробранови Крцкави 1,5 Литри Пластична Кутија За Складирање На Преграда Контејнер За Складирање

DEN 207.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа ставка е кутија за складирање која е совршена за чување храна, месо, ореви, овошје итн Со дизајнот на преградата, можете да складирате многу различни намирници во оваа кутија и храната во неа нема да биде извалкана една од друга. Исто така одлично како контејнери за храна и контејнери за складирање храна. Контејнер за складирање за кујна и фрижидер. Изработен од врвни материјали, тој е безбеден и хигиенски, не е лесно деформиран и може да трае долго. Опис направен од премиум материјали, тој е безбеден и хигиенски, не е лесно деформиран и може да трае долго. Оваа ставка е кутија за складирање која е совршена за чување храна, месо, ореви, овошје итн. Со дизајнот на преградата, можете да складирате многу различни намирници во оваа кутија и храната во неа нема да биде извалкана една од друга.Карактеристики-Боја : како што е прикажано.- Материјал : Пластика.