Wookoto 2 Box Flatback Mix-Mix-облици AB нокти Rhinestones и шампањски нокти Rhinestones Кристали комплет за акрилни нокти за нокти украси за ноктите уметност ригистони дијаманти за компле?
  • Неодамнешно

Wookoto 2 Box Flatback Mix-Mix-облици AB нокти Rhinestones и шампањски нокти Rhinestones Кристали комплет за акрилни нокти за нокти украси

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【АБ и Шампањски ригистони сет】 Тоа е стаклен нокти со нокти со 2 бои : АБ и шампањ, секоја боја е со тркалезни ригистони и 6 други различни кристали на ноктите на ноктите rhinestones : Солзави, овални, пеперутка, форма на срце, и др Многу избор за украсување на ноктите и дизајнирање за различна ситуација!. 【Висококвалитетна уметност за нокти Rhinestones】 Кристалот на ноктите е изработен од висококвалитетно стакло K9 и е многу тешко и не е лесно да се скрши. Rhinestones на AB и шампањ се врзани цврсто на надворешната површина на секоја кристална мушка со издржлива пенлива и осветленост. 【Лесен за употреба и носење】 Накитите за нокти се лесни за примена на природни или вештачки нокти. Кристалите се многу лесни, што го прави многу погодно за складирање и носење, за да можете да ги промените и користите кога патувате или работите. 【Широко користени кристални ригистони】 Нашите сет за накит за нокти се достапни популарни Iridescent Crystal AB и Champagne Color. Работи многу добро за вашата уметност за нокти, занаетчиски занаети, облека, чевли и така натаму. Е многу личен и модерни ригистони за занаети. 【Содржина на пакетот】 1 кутија AB rhinestones и 1 кутија зелени кристали Rhinestones, заедно со 1 парчиња восок со молив со молив со молив, секоја кутија има 6 фиоки за тркалезни rhinestones, а другите 6 фиоки се со 10 парчиња секоја форма големи кристали и со различни форми како фотографија како фотографија емисии. 【АБ и Шампањски ригистони сет】 Тоа е стаклен нокти со нокти со 2 бои : АБ и шампањ, секоја боја е со тркалезни ригистони и 6 други различни кристали на ноктите на ноктите rhinestones : Солзави, овални, пеперутка, форма на срце, и др. Многу избор за украсување на ноктите и дизајнирање за различна ситуација!. 【Висококвалитетна уметност за нокти Rhinestones】 Кристалот на ноктите е изработен од висококвалитетно стакло K9 и е многу тешко и не е лесно да се скрши. Rhinestones на AB и шампањ се врзани цврсто на надворешната површина на секоја кристална мушка со издржлива пенлива и осветленост. 【Лесен за употреба и носење】 Накитите за нокти се лесни за примена на природни или вештачки нокти. Кристалите се многу лесни, што го прави многу погодно за складирање и носење, за да можете да ги промените и користите кога патувате или работите.