Жолта Лепило Врвот Вчитување Листа На Документи За Пакување Пликови Отпечатени Со Список За Пакување Затворен, 4 1/2 х 6 за Прикачување На Лизгалки За Пакување, Факту?
  • Неодамнешно

Жолта Лепило Врвот Вчитување Листа На Документи За Пакување Пликови Отпечатени Со Список За Пакување Затворен, 4 1/2 х 6 за Прикачување

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Легенда "СПИСОК ЗА ПАКУВАЊЕ ЗАТВОРЕН" Пликовите на списокот за пакување чувствителни на притисок обезбедуваат и штитат документи што се прикачени на надворешната страна на пратките. Целосно лице, обоено и претходно испечатено. Леплива подлога за топло топење обезбедува силна адхезија на хартија и брановидни производи. Мери 4-1/2-инчи должина со ширина од 6 инчи. Пликовите На Списокот за Пакување чувствителни на притисок обезбедуваат и штитат документи прикачени на надворешноста на пратките. Пликовите На Списокот за пакување ја чуваат документацијата заштитена и безбедна при транзит. Кога се применуваат, документите не можат да се отстранат без сечење или уништување на пликот. Издржливиот полиетилен ги чува важните документи заедно и заштитени од нечистотија, влага и елементи. Нанесете на кутии, пликови, торби за испраќање, цевки и многу повеќе! Постојани лепливи врски веднаш до различни подлоги; едноставно излупете ја подлогата и нанесете притисок.