Автоматски диспензер за етикета Seveez, сепаратор на етикета со автоматско броење на фотосензор 0-9999999 за различни големини на етикетата Должина на етикетата: 3-150мм Ши?
  • Неодамнешно

Автоматски диспензер за етикета Seveez, сепаратор на етикета со автоматско броење на фотосензор 0-9999999 за различни големини на етикетата Должина

DEN 4217.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▶ 【Електронски систем за контрола】 -автоматско пилинг на етикетата, мазно обележување и пилинг , соблечените етикети се рамни и без брчки; По отстранувањето на првата етикета, втората етикета се испраќа автоматски, а малите етикети можат да се отстранат во повеќе редови со доволно влечење Избегнува нестабилни фактори во вештачкото работење и ја подобрува ефикасноста на работата. ▶ 【Заштедете простор】-Малата структура на диспензерот за етикета е лесна за вметнување и поставување флексибилно во линијата за склопување или во одредена станица. Применлива должина на етикетата : 3-150мм/0,12-5.9in; Ширина : 4-140мм/0,16-5,5in; Внатрешен дијаметар : 25-75мм/1-3inch; Max.od на ролна : 250мм/9. ▶ 【Трајни и безбедност】- Оваа автоматска машина за обележување е конструирана со рамка од не'рѓосувачки челик и ролери за оптеретување на алуминиум. Материјалот со висок квалитет е силен и стабилен, не е лесен за деформирање. Покрај тоа, вградениот осигурувач обезбедува заштита од преоптоварување и чистиот лист гарантира дека етикетите се мазни од гребнатини. ▶ 【Применливи етикети】 -идеа за дистрибуција на етикети со еден ред, етикети со повеќе редови и мали етикети, вклучително и етикети за самолепливи етикети, бар-кодови, етикети против контрафејтирање, етикети за пакување, итн. Транспарентни етикети, етикети со рефлексија и етикети со хартија не можат да бидат етикети користено. Application 【Широка апликација】- Нашиот диспензерот за етикета на ролна има компактен големина за да заштеди простор и може да се користи од повеќе корисници во исто време. Погоден е за етикетирање на склопување во електронско производство, прехранбена индустрија, фармацевтска, логистичка и пластична индустрија за пакување, итн. По отстранувањето на првата етикета, втората етикета се испраќа автоматски, а малите етикети можат да се отстранат во повеќе редови со доволно влечење. Избегнува нестабилни фактори во вештачкото работење и ја подобрува ефикасноста на работата. ▶ 【Заштедете простор】-Малата структура на диспензерот за етикета е лесна за вметнување и поставување флексибилно во линијата за склопување или во одредена станица. Применлива должина на етикетата : 3-150мм/0,12-5.9in; Ширина : 4-140мм/0,16-5,5in; Внатрешен дијаметар : 25-75мм/1-3inch; Max.od на ролна : 250мм/9. ▶ 【Трајни и безбедност】- Оваа автоматска машина за обележување е конструирана со рамка од не'рѓосувачки челик и ролери за оптеретување на алуминиум. Материјалот со висок квалитет е силен и стабилен, не е лесен за деформирање. Покрај тоа, вградениот осигурувач обезбедува заштита од преоптоварување и чистиот лист гарантира дека етикетите се мазни од гребнатини.