DPLIU SHICKUP SHITCH SET-26 HIGH-end шминка за четка за шминка сет махагони четка за шминка за убавина Постави премиум синтетичка фондација лице во прав руменило за очила за очила ?
  • Неодамнешно

DPLIU SHICKUP SHITCH SET-26 HIGH-end шминка за четка за шминка сет махагони четка за шминка за убавина Постави премиум синтетичка фондација

DEN 367.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Четки за шминка за очи доаѓаат во најразлични форми и големини, така што тие ги вклопуваат контурите и нагласувањата на секоја контура на лицето Сетот за четки за шминка ќе ја покаже вашата природна убавина и ќе остави беспрекорни резултати. Четки за раце направени од врвни материјали за синтетички влакна имаат неверојатен допир. Преносен заштитен покритие за дизајнирање на четки за дизајн на четки ви овозможува да патувате од дома. Висококвалитетна четка за шминка со мазна апликација и доаѓа во прекрасна кутија. Идеално за подароци за Денот на мајката. Погоден за почетници во шминка, затоа што комплетот за четки за шминка е лесен за употреба, ниска цена, извонреден квалитет и целосна сорта, што може да ве натера да барате. Подарок по избор за мајка, сопруга или жена. Услуга по продажба-ако имате какви било прашања во врска со производот, можете да не контактирате преку е-пошта и ние ќе го решиме за вас во рок од 24 часа и ќе ви обезбедиме задоволителна услуга. Информации за производот Производ Категорија : Четка за шминка за четки : 26bristle Материјал : Вештачки пакет со влакна Тип на пакет : Материјал за рачка за рачка : Спецификации на рачката на дрвената лента : Спецификација на должина на преносот : 3.5 CMover All Должина Спецификации : 17 CMapplicable People : General After Sales Servicewe се посветени на обезбедување на вас со квалитетни производи и најдобрата услуга.

3.5cm:
Overall length specifications :
17CM
Applicable people:
General
After sales service:
We are committed to providing you with quality products and the best service. If you have any questions about this product, you can always consult by email. We are happy to answer any questions you may have.:
For after-sales service on product quality issues, please contact us by e-mail for processing; Non-quality issues, products will not be returned once sold, please understand.:
Ingredients:
5:
Thank you for your choice and hope you have a happy shopping:
In order to ensure that you receive the package as soon as possible, please fill in the detailed address (street, house number, zip code):
I wish you a happy life :