Хемотон 3 парчиња Кутија Голема Кутија За Чај Кутија За Чај Метална Кутија За Складирање Контејнери За Бонбони Празна Кутија За Бонбони Контејнер Квадратна Алумин?
  • Неодамнешно

Хемотон 3 парчиња Кутија Голема Кутија За Чај Кутија За Чај Метална Кутија За Складирање Контејнери За Бонбони Празна Кутија За

DEN 1484.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тинплејт Метални Лимени Лименки : Доволно количество од овие контејнери со лимени плочи за да ги задоволат вашите различни потреби. Калај за колачиња : Може да се полни со мали подароци, бонбони или ситници, украсни и практични, многу издржливи. Мини Мал Празен Сад : Изработен од материјал од лимена плоча, оваа кутија за складирање е безбедна, издржлива и цврста, може да биде на терминот. Метална Лимена Кутија За Колачиња : Овие правоаголни контејнери со жлезди се изработени од калај-обложен челик за трајна употреба. Контејнери За Калај За Мелем за усни : - малиот лимен канистер е изработен од метал, кој е цврст, издржлив. Не ги мијте со вода и можете да ги исчистите со марамчиња. Список На пакети 3_ Лимени Кутии Карактеристики-Големина : 19, 00Х12, 00Х4, 80см/7, 47Х4, 72Х1 метална кутија за складирање. - Материјал : калај правоаголна метална калај - Боја : златни калапи за бонбони - Мала тежина и компактна големина, лесни за земање, не се лесни за деформација или кршење за да користите кутии за свадбени забави. - Метални лимени кутии, исто така, можат да бидат за складирање на многу предмети како што се монети, копчиња, клинци, завртки, завртки, чепчиња за уши, безбедност итн. - Овие кутии за складирање лимени плочи пакуваат многу мали предмети, како што се слатки, лисја од чај, накит, бонбони, итн лизгачки капак лимени кутии.