YueCoom симпатичен USB Mini Fan, Mini Femantable, 360 Бесплатна ротација Долна бучава може да биде обесена со оперирана дизајн преносен вентилатор, преклопен личен вентилатор за дом
  • Неодамнешно

YueCoom симпатичен USB Mini Fan, Mini Femantable, 360 Бесплатна ротација Долна бучава може да биде обесена со оперирана дизајн преносен

DEN 1264.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Design Дизајн на преклопување】 Mini Hand Hold вентилаторот може да се склопи, не само што можете да го држите од една страна, туку и да го склопите и да го ставите на масата како вентилатор на работната површина, преклопете ја рачката за да пронајдете правилен агол на дување за да го добиете вашиот без раце! 【Мал и удобен】 Можете да ја ставите во вашата торба и да ја однесете на каде било, само држете ја во рака за да се олади кога читате, да правите спорт, да чекате во линија и да патувате. 【Ладење и освежување】 Овој вентилатор на Wearale е сè што ви треба за да останете суви и удобни за време на топлите денови! Силен ветер за да ве одржи кул и удобно насекаде и во секое време! Тоа би било вашиот најдобар партнер во толку жешко лето. 【USB полнење】 Преносен мини вентилатор џеб Флексибилен рачен ладење- USB полнење, 360 бесплатна ротација и понизок дизајн на бујси за домашни канцеларии на отворено.USB Пополнување, вградена батерија на литиум. Црвената индикаторска светлина ќе се вклучи кога ќе се полни и ќе се исклучи кога ќе заврши. 【Мора да имате】 Кога не знаете како да се оладите за време на жешкиот летен ден во канцеларијата дома, вентилаторот е начинот да се оди! Овој личен вентилатор е едноставно и креативно решение за уживање во освежувачкото, ладење ризе. Design Дизајн на преклопување】 Mini Hand Hold вентилаторот може да се склопи, не само што можете да го држите од една страна, туку и да го склопите и да го ставите на масата како вентилатор на работната површина, преклопете ја рачката за да пронајдете правилен агол на дување за да го добиете вашиот без раце!. 【Мал и удобен】 Можете да ја ставите во вашата торба и да ја однесете на каде било, само држете ја во рака за да се олади кога читате, да правите спорт, да чекате во линија и да патувате. 【Ладење и освежување】 Овој вентилатор на Wearale е сè што ви треба за да останете суви и удобни за време на топлите денови! Силен ветер за да ве одржи кул и удобно насекаде и во секое време! Тоа би било вашиот најдобар партнер во толку жешко лето. 【USB полнење】 Преносен мини вентилатор џеб Флексибилен рачен ладење- USB полнење, 360 бесплатна ротација и понизок дизајн на бујси за домашни канцеларии на отворено.USB Пополнување, вградена батерија на литиум. Црвената индикаторска светлина ќе се вклучи кога ќе се полни и ќе се исклучи кога ќе заврши. 【Мора да имате】 Кога не знаете како да се оладите за време на жешкиот летен ден во канцеларијата дома, вентилаторот е начинот да се оди! Овој личен вентилатор е едноставно и креативно решение за уживање во освежувачкото, ладење ризе.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Handheld Fan
Material:
Silicone +ABS+ Electronic Components
Color:
Pink, Green, Blue(Optional)
Length:
Approx.26cm/10.2in
Charging Time:
About 1.5 hours
Rated Voltage:
DC5V
Rated Power:
1.05W
Rated Current:
500mA
Weight:
Approx.128g~131g/4.5oz~4.6oz
Applicable to:
Can be hung (applicable to backpacks, hangers, vertical frames, tents, bunk beds, etc.) can be winded (applicable to baby carriage, sun umbrella, bicycle, bus, case frame, iron tube bed, etc.)
Package List:
1 x Handheld Fan1 x USB Cable1 x Instruction Manual
Note:
1. The working voltage of the product is DC5V, please use an adapter that meets the national 3c certification standard for charging.2. Do not throw the product into fire to avoid explosion hazard.3. Do not attempt to disassemble, repair or modify this product yourself.4. This product is not a toy. Do not let children use it as a toy!5. The product does not have waterproof function. Please do not use water to clean.6. Please use it on a stable table to prevent tipping.