Извлечете панталони решетката за проширување на панталони држачи Организатори на кабинетите Панталони, панталони за закачалки за заштеда на простор за заштеда и ?
  • Неодамнешно

Извлечете панталони решетката за проширување на панталони држачи Организатори на кабинетите Панталони, панталони за закачалки за заштеда

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Функција】 Цилиндричната шипка е завиткана во собрани материјали за да помогне во одржувањето на обликот на пантолоните без брчки, со електроелектираната цврста постери, можете да ги извадите закачалките повеќе непречено за да ја изберете вашата омилена облека 【Дизајн】 Панталоните со панталони со прицврстени шини со двојни редови за тивка и мазна работа, може да го извлечат плакарот. 【Широко користете】 Совршено за да ги закачите фармерките, панталоните, панталоните, врските, шамијата, итн. Што го прават компактен и организиран. Чувајте ги панталоните уредни и организирани на столбовите и уредни. 【Супер оптоварување】 Со стабилна и цврста база на железничка плоча за проширување на облеката, закачалките можат да носат тежина на лежиштето од околу 33 килограми. 【Мулти функција】 Извлечете ја решетката на организаторот може да ја обеси облеката, вратите, марамите, не само панталоните. Тоа е максимално користење на просторот, така што ќе заштеди доволно простор за други намени. Извлечете панталони Организатор на решетки за решетки за решетки со амортизација на горната функција : Цилиндричната шипка е завиткана со статус на материјал за да помогне во одржувањето на пантолоните без брчки со електропланирани цврсти куки, полесно е да ги извадите закачалките и да ги изберете вашите омилени облеки Решетката за панталони усвојува шини со амортизација со двојни редови, работејќи тивко и непречено, и може да се извлече од гардеробата со помош на стабилна и цврста база на железничка плоча со облека за железница, закачалката може да носи товар од околу 33 кг спецификација : Име на производот : Извлечете панталони Рак Материјал : Високо алуминиумска легура + низок јаглероден челик + ABS пластика + Заштита на животната средина со стапка на лента за заштита на животната средина : 【1】 Овој производ содржи само решетка за панталони, а другите предмети на сликата се само декорација и не се вклучени 【2】 заради На различни монитори или агли на снимање, може да има хроматска аберација во вистинскиот производ 【3】 Големината на производот е чисто рачно мерење, може да има мали грешки, ве молиме разберете дека пакетот вклучува : 1 * панталони.

Product name:
Pull Out Trousers Rack
Material:
Highly aluminum alloy + Low carbon steel + ABS plastic + Environmental protection flocking strip
Notice:
【1】This product only contains a trousers rack , the other items in the picture are just decoration and not included:
【2】Due to different monitors or shooting angles, there may be chromatic aberration in the actual product:
【3】Product size is purely manual measurement, there may be slight errors, please understand:
Package includes:
1 * Trousers Rack :