Dynarex Dynaginate Calium Alginate Rone Protice - стерилни, нелепливи тематски влошки за рани - апсорбирачки гелови закрпи за умерено до високо издвојување - за медицинска и домашна упот?
  • Неодамнешно

Dynarex Dynaginate Calium Alginate Rone Protice - стерилни, нелепливи тематски влошки за рани - апсорбирачки гелови закрпи за умерено

DEN 189.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Промовира закрепнување на раните - Нашето облекување на калциум алгинат ослободува соли на калциум кои произведуваат влакнест гел при контакт со течности за рани, создавајќи влажна состојба за да поттикне природен дебридимент Високо апсорбирачки - калциум алгинат може да ги апсорбира течностите 17 пати поголема од сопствената тежина додека ја одржуваат областа на раната хидрирана, правејќи ги нашите стерилни преливи идеални и за силно ексудирачки рани и за суви рани. Удобно за употреба - дизајнирана со нелеплива површина, нашите флексибилни преливи за калциум алгинат остануваат близу до контурите на креветот за рани, создавајќи помалку болка за време на промените и отстранувањето на облекувањето. Погодно пакување - Секоја влакнеста лепенка се облекува во пакети за кора, кои се лесни за отворање за време на вонредни состојби. Пакувањето со единечна употреба гарантира дека секое парче останува стерилно за медицинска употреба. Лесно за залиха - Пополнете ги полиците за медицинско снабдување без гужва! Нашите преливи за 2x2 ”и 4.