Дсј Американски Акрилен Вентилатор Лед Далечински Управувач Трихроматски Вентилатор За Затемнување Лустер Тавански Вентилатор Од Ковано Железо Светилка За Спал?
  • Неодамнешно

Дсј Американски Акрилен Вентилатор Лед Далечински Управувач Трихроматски Вентилатор За Затемнување Лустер Тавански Вентилатор

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ова Светло На Вентилаторот на Таванот Е Изработено Од Сечилото На Вентилаторот На Abs + Ковано Железо + Акрилна Абажур; Користи Нов Вграден Извор на Светлина На Led Чип, Висока Осветленост, Заштеда на Енергија и Заштита на Животната средина, Со Просечен Работен Век од 50 Интелигентна Светлина На Вентилаторот Со Променлива Фреквенција : Има Функција На Ротација Напред и Назад, Што Е Топло Во Зима и Ладно Во Лето. Кога се Користи Со Клима Уред, Може Да Ја Балансира Внатрешната Температура, Да Заштеди Енергија и Бејер. Погоден за Вили, Спални Соби, Дневни Соби, Трпезарии, Ходници, Кујни, Хотели, Канцеларии, Библиотеки, Кафулиња. Тивок И Мек Ветер, Ве Придружува Да Спиете Мирно : Намалувањето На Басот Е Тивко и Удобно, Меко како Шепот, Ниска Операција На Децибели, не Влијае на Животот и Одморот. Интелигентен Далечински Управувач : Прилагодете Го Времето На Воздухот, заспијте Со Мир На Умот, Задоволете Ги Различните Потреби за Осветлување Од Секојдневниот Живот и Префрлете се помеѓу Контролата на Ѕидот и Далечинскиот Управувач со Еден Клуч. Ве молиме Бидете Сигурни Да Купите! Овој Производ Помина Ул/Се Сертификација. Ако Имате Било Какви Прашања, Ве Молиме Слободно Контактирајте не. Ќе Ви Се вратиме Во Рок Од 12 Часа. Ова Светло На Вентилаторот на Таванот Е Изработено Од Сечилото На Вентилаторот На Abs + Ковано Железо + Акрилна Абажур; Користи Нов Вграден Извор на Светлина На Led Чип, Висока Осветленост, Заштеда на Енергија и Заштита на Животната средина, Со Просечен Работен Век од 50. Интелигентна Светлина На Вентилаторот Со Променлива Фреквенција : Има Функција На Ротација Напред и Назад, Што Е Топло Во Зима и Ладно Во Лето. Кога се Користи Со Клима Уред, Може Да Ја Балансира Внатрешната Температура, Да Заштеди Енергија и Бејер. Погоден за Вили, Спални Соби, Дневни Соби, Трпезарии, Ходници, Кујни, Хотели, Канцеларии, Библиотеки, Кафулиња. Тивок И Мек Ветер, Ве Придружува Да Спиете Мирно : Намалувањето На Басот Е Тивко и Удобно, Меко како Шепот, Ниска Операција На Децибели, не Влијае на Животот и Одморот.