Јардве 10 парчиња Лименки За Кока Кола Вода Стомна Стакло Хидрофлака Ракав Чилер За Пијалоци Тенок Конзерва За Ладење Пиво Покрива Пиво Може Ракави Пиво Пиво Може Д?
  • Неодамнешно

Јардве 10 парчиња Лименки За Кока Кола Вода Стомна Стакло Хидрофлака Ракав Чилер За Пијалоци Тенок Конзерва За Ладење Пиво Покрива

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Неопренови Изолиран Ракав За Шише Со Вода : - овие ладилници за пиво и сода можат да бидат скари, забави на отворено или фестивали, собирање средства за брендирање или настани, самостојни проекти, кампување или риболов, уживање во излети на плажа и многу повеќе. Пивото Може Да Ги Олади Ракавите : Еднократно И, го заменува традиционалниот ракав за хартија за еднократна употреба и и помага на животната средина. Држач За Ракави за Шишиња со пиво : има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба. Може Ракав : за да ја спречите раката да ја допре жешката температура. Кокс Сода Може Поладна Ракав : - Чувајте ги пијалоците разладени. Опседнати сме со деталите за изведбата за да можете да се фокусирате на уживање во моментот. Пакетот Вклучува 10 x Може Ракави Карактеристики-неопренот Со Висока густина го одржува ладниот пијалок ладен подолго пиво шише поладно изолирано. - Изработен од материјали, издржлив, практичен и траен капак на изолаторот на ракавот. - Големина : Околу 16,00Х8, 00Х0, 30см/6, 29Х3, 14Х0, 12инч пиво може изолиран ракав. - Прекрасниот и убав дизајн на печатење ја украсува Монотоната Торба За Носење Шишиња Со Вода од Шише Со Вино. - Материјал : Неопренови вода шише прашка торба. - Дали ракавите можат да помогнат да се задржат температурите на топол или ладен пијалок и да се спречи кондензација за да ги заштитите рацете кога уживате во омилениот ракав за шише со вода за пијалоци.