2-Пакет На Оригинални Amaz247 Универзална Roku Тв Далечински Работи Со Сите Roku Телевизори НЕМА Спарување! НЕМА Програмирање!
  • Неодамнешно

2-Пакет На Оригинални Amaz247 Универзална Roku Тв Далечински Работи Со Сите Roku Телевизори НЕМА Спарување! НЕМА Програмирање!

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

(Тв спецификација) далечинскиот управувач работи за Сите ТЕЛЕВИЗОРИ TCL Roku (Карактеристики на далечински клуч) Поддржува илјадници Канали за Стриминг; копчиња за кратенки За Нетфликс Дизни+ и ХУЛУ за ваша погодност. Далечинскиот управувач има копче ЗА вклучување НА ТВ и Копчиња За Јачина на Звук. Максималното растојание за работа е нагоре 25 стапки. Времето НА одговор на ТВ е помалку од 0,1 секунда. Тоа е совршена замена за вашиот стар далечински УПРАВУВАЧ НА ТВ Року. (Лесен за употреба). (Висококвалитетен материјал). ПРВОКЛАСНИТЕ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и силициумот не само што го прават далечинскиот управувач да се чувствува удобно, туку и го прават издржлив. ВНИМАНИЕ : далечинскиот управувач не работи Со Играчот Року и стапот Року. Потребни се 2 ААА батерии, батериите не се вклучени. (Тв спецификација) далечинскиот управувач работи за Сите ТЕЛЕВИЗОРИ TCL Roku. (Карактеристики на далечински клуч) Поддржува илјадници Канали за Стриминг; копчиња за кратенки За Нетфликс Дизни+ и ХУЛУ за ваша погодност. Далечинскиот управувач има копче ЗА вклучување НА ТВ и Копчиња За Јачина на Звук. Максималното растојание за работа е нагоре 25 стапки. Времето НА одговор на ТВ е помалку од 0,1 секунда. Тоа е совршена замена за вашиот стар далечински УПРАВУВАЧ НА ТВ Року. (Лесен за употреба). (Висококвалитетен материјал). ПРВОКЛАСНИТЕ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и силициумот не само што го прават далечинскиот управувач да се чувствува удобно, туку и го прават издржлив.