УВ лекувачка смола, брза брзина Добра флуидност 3Д смола на печатач Ниско намалување 1000мл отпорен на истегнување лесен за лесен со помалку мирис за индустриски дел?
  • Неодамнешно

УВ лекувачка смола, брза брзина Добра флуидност 3Д смола на печатач Ниско намалување 1000мл отпорен на истегнување лесен за лесен

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висока ефикасност : смолата има добра флуидност, може ефикасно да ја подобри брзината на печатење и стапката на успех, а јачината е доволна за да издржи случајно пад Лесно за : смолата има многу малку мирис за време на 3Д печатење, по печатењето, користете само воздушен пат и спреј за тоа, за да избегнете да се држиме до тавата по печатењето. За 3Д печатење : Оваа УВ смола има намалување на волуменот за време на лекувањето, што носи сјајна површина и висока резолуција на печатениот модел, е добра алатка за 3Д печатење. Добра компатибилност : Цврстата смола е погодна за DLP LCD 3 D печатачи, кој има добра компатибилност и поддржува 8 K, особено за модели на мали и половина должина. Широка апликација : Цврстата смола 3Д печатење има широк спектар на апликации, со капацитет од 1000мл, што се користи во моделите на десктоп или индустриски делови, удобно и практично. Висока ефикасност : смолата има добра флуидност, може ефикасно да ја подобри брзината на печатење и стапката на успех, а јачината е доволна за да издржи случајно пад. Лесно за : смолата има многу малку мирис за време на 3Д печатење, по печатењето, користете само воздушен пат и спреј за тоа, за да избегнете да се држиме до тавата по печатењето. За 3Д печатење : Оваа УВ смола има намалување на волуменот за време на лекувањето, што носи сјајна површина и висока резолуција на печатениот модел, е добра алатка за 3Д печатење. Добра компатибилност : Цврстата смола е погодна за DLP LCD 3 D печатачи, кој има добра компатибилност и поддржува 8 K, особено за модели на мали и половина должина. Широка апликација : Цврстата смола 3Д печатење има широк спектар на апликации, со капацитет од 1000мл, што се користи во моделите на десктоп или индустриски делови, удобно и практично. Висока ефикасност : смолата има добра флуидност, може ефикасно да ја подобри брзината на печатење и стапката на успех, а јачината е доволна за да издржи случајно пад. Лесно за : смолата има многу малку мирис за време на 3Д печатење, по печатењето, користете само воздушен пат и спреј за тоа, за да избегнете да се држиме до тавата по печатењето. За 3Д печатење : Оваа УВ смола има намалување на волуменот за време на лекувањето, што носи сјајна површина и висока резолуција на печатениот модел, е добра алатка за 3Д печатење.

Item Type:
3D Printing Resin
Capacity:
1000ml
Applicable Light Source Wavelength:
365-405nm
Underlayer Exposure Time:
20-30S
Bottom Layers:
6 layers
Regular Exposure Time:
1.5-3S
Density:
1.10-1.12g/cm³
Viscosity:
260-350mPa·s (at 25℃)
Bending Strength:
47-50Mpa
Tensile Strength:
48-54Mpa
Hot Deformation Temperature:
85℃
Glass Transition Temperature:
100℃
Shore Hardness:
82D
Fracture Elongation:
8%-12%
Note:
1. The ambient temperature is 20-30 ℃. Do not print in the window or other environment exposed to and try to isolate children and pregnant women.:
2. Shake the resin for one to two minutes before use to prevent the components from settling.:
3. It is recommended to wear nitrile gloves and when using, and keep indoor ventilation. Those who are allergic to acrylic acid should be: