Ебанку 16 листови налепници за уметност на ноктите, метални кривини ленти Неправилна форма на ноктите Деклас само-лепете 3Д метален дизајн на ноктите за жени девојк?
  • Неодамнешно

Ебанку 16 листови налепници за уметност на ноктите, метални кривини ленти Неправилна форма на ноктите Деклас само-лепете 3Д метален

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Количина : getе добиете 16 листови благородни метални налепници за уметност за нокти за акрилни нокти, што може да ви понуди повеќекратни избори и да ја задоволите вашата богата имагинација на DIY на ноктите Лесен за употреба : Самолепливи декорации за нокти нема потреба да се впиваат, само залепете ги на ноктите, лесно и заштеда на време. Висок квалитет : Налепниците за метални нокти од розово злато се изработени од високо квалитетни материјали, не ограничувајќи се на налепници за нокти. Погоден за сите луѓе и можете да го користите безбедно. Можете да нанесете врвен слој за да ја заштитите налепницата за нокти. Совети : Препорачуваме да запечатите со горниот слој за да ги заштитите налепниците за нокти за подолготрајна. Совршен подарок : Тоа е најдобриот подарок за жени, девојчиња. Налепниците за нокти се одлични за украси за нокти и нокти. Совршен за домашна употреба и салон за нокти. Карактеристики : -Бренд ново во пакетот за малопродажба и добар квалитет. -Се може да се користи за УВ нокти.