Француски булдог ви благодарам картички, Божиќни картички, роденденски картички, картички за Денот на вineубените, годишнини од свадби и покани за забави.
  • Неодамнешно

Француски булдог ви благодарам картички, Божиќни картички, роденденски картички, картички за Денот на вineубените, годишнини од

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Француски булдог сениор за честитки за бисери за хартија Проект Архитектура Една честитка, еден плик Погодно за Божиќни картички, детски роденденски картички, картички за Денот на вineубените, годишнини од свадба и покани за забави. Перформанси на проектот : Материјал за заштита на животната средина, густа и тешка хартија. Двострана ефект на бисер, сјај на бисер Во светлината, ефектот на блицот е очигледно прекрасен. Јасно и цврсто печатење, светла боја, зелено мастило нетоксично. Копчиња за хартија од чаша од срце, завиткано со преклопен близок, лесен за отворање за секунди. Честитки се паметни и удобни. Изобилство на внатрешен простор. Применливи сценарија : Оваа честитка има и стилски и уникатен изглед, погодна за употреба како Божиќни честитки, детски роденденски картички, картички за Денот на вineубените, годишнини за свадба и картички за покани за забава. Едноставна срдечна желба што го загрева и инспирира примателот и е совршена честитка за тој посебен некој во вашиот живот. Додаток конструкција : Честитка, плик. Честитки за француски булдог со употреба на хартија од бисер, материјал за заштита на животната средина, дебела хартија и тешка. Двострана ефект на бисер, сјај на бисер Во светлината, ефектот на блицот е очигледно прекрасен.