ЛЕИЈУДАЗИ 3 парчиња Велигденски Дрвен Знак Велигденско Зајаче Маса Со Јажиња Велигденски Украси Пролетни Украси За Дома Пролетни Украси За Забави Ресторани Канце?
  • Неодамнешно

ЛЕИЈУДАЗИ 3 парчиња Велигденски Дрвен Знак Велигденско Зајаче Маса Со Јажиња Велигденски Украси Пролетни Украси За Дома Пролетни Украси

DEN 126.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Велигденски украси+ со 3 парчиња велигденски неделен декор за зајаче секој декор за зајаци има јаже од 83 см/32,6 инчи, Велигденскиот Дрвен Знак е одличен додаток на пролетните украси за домашен или пролетен декор Велигденскиот Дрвен Знак е одличен додаток на пролетните украси за домашен или пролетен декор ●Класичен Едноставен дизајн● декор За велигденско зајаче доаѓа во три бои, розова, сина и жолта, добро изработени Слатки и забавни, украсите за зајачиња се најдобриот акцент за велигденски декор, рустикален декор за зајаче што можете Да го ставите На велигденски нивоа декор за послужавник или декор За велигденска трпеза Е најдобриот акцент за додавање на велигденската атмосфера. ●Природно дрво+ украси за зајачиња за дома користејќи природни материјали дрво, многу силно, не е лесно да се скрши, може да се користи и зачува долго време, може да се постави насекаде наметка, масичка за кафе, полици за книги, камин, внатрешни и надворешни украси. Нема да сакате да го симнете по Велигден!. ®Како подарок, дрвеното велигденско зајаче може да им се подари на вашите пријатели и семејството како подарок За Велигден, зајачето го симболизира почетокот на пролетта, е пролетен украс, пријателите и семејството ќе бидат многу среќни да добијат добро изработен симпатичен и забавен подарок од дрвено зајаче. €Користете сценарио quoden bunny декор е одличен велигденски украси за домот! Може да додаде велигденска атмосфера во вашата трпезарија и може да се користи за секоја пригода, тоа е добар украс За велигденска трпеза, украси За велигденски забави.