Внатрешен хард диск на SSD, 2,5 SATA3 SSD Внатрешен погон на цврста состојба за лаптоп компјутери, десктоп компјутери, брза брзина на читање/пишување до 500/446 MB/s, со завртки ?
  • Неодамнешно

Внатрешен хард диск на SSD, 2,5 SATA3 SSD Внатрешен погон на цврста состојба за лаптоп компјутери, десктоп компјутери, брза брзина на читање/пишување

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добра изведба : Овој внатрешен хард диск на SSD обезбедува брза брзина на читање и пишување, перформансите се многу подобрени Висока брзина : Со толку одличен внатрешен хард диск SSD, трансферот на датотеки и стартувањето на софтверот ќе бидат побрзи. Безбедност на податоците : Овој внатрешен хард диск на SSD помина широка тестови за компатибилност и сигурност, кои можат да ја заштитат вашата безбедност на податоците. Ниска потрошувачка на енергија : Во споредба со традиционалните хард дискови (HDD), овој внатрешен хард диск на SSD обезбедува мала потрошувачка на енергија. Идеална замена : Овој внатрешен хард диск на SSD е идеален за замена на хард диск, складирање на фотографии и видео и погони за подигање. Добра изведба : Овој внатрешен хард диск на SSD обезбедува брза брзина на читање и пишување, перформансите се многу подобрени. Висока брзина : Со толку одличен внатрешен хард диск SSD, трансферот на датотеки и стартувањето на софтверот ќе бидат побрзи. Безбедност на податоците : Овој внатрешен хард диск на SSD помина широка тестови за компатибилност и сигурност, кои можат да ја заштитат вашата безбедност на податоците. Ниска потрошувачка на енергија : Во споредба со традиционалните хард дискови (HDD), овој внатрешен хард диск на SSD обезбедува мала потрошувачка на енергија. Идеална замена : Овој внатрешен хард диск на SSD е идеален за замена на хард диск, складирање на фотографии и видео и погони за подигање.

    :
Item Type:
SSD Internal Hard Drive
Material:
ABS
Interface Type:
SATA3 Interface
Hard Disk Size:
2.5 Inches
Applicable Type:
Applicable Type
Flash Architecture:
TLC Multi Level Cell
Reading Speed 120G:
 483MB/S   240G:495MB/S   256G:500MB/S
Reading and Writing Speed:
 120G:446MB/S   240G:324MB/S   256G:350MB/S
Main Control:
2258XT 2263XT 2259XT
Parameters:
7mm Fiber Thickness, Suitable for Various Notebook Computers, Desktop Computers, Support NCQ, TEIM, SMATR and Other Optimization Commands.
Package List:
1 x SSD Internal Hard Drive :
4 x Screws :
1 x User Manual: