Сина ЈЕТИ USB Микрофон за Снимање &засилувач; Стриминг НА КОМПЈУТЕР И Mac, 3 Кондензатор Капсули, 4 Пикап Шеми, Излез Слушалки И Контрола На Јачината На Звукот, Микрофон ?
  • Неодамнешно

Сина ЈЕТИ USB Микрофон за Снимање &засилувач; Стриминг НА КОМПЈУТЕР И Mac, 3 Кондензатор Капсули, 4 Пикап Шеми, Излез Слушалки И Контрола На Јачината

DEN 2458.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Три-капсула низа-3 кондензатор капсули може да снима речиси секоја ситуација Избор на повеќе модели - кардиоиден, двонасочен, сештојасен и стерео. Добијте контрола, копче за исклучување, излез на слушалки со нулта латентност. Совршен за вокал, музички инструменти, подкастинг, гласови, интервјуа, теренски снимки, конференциски повици. Компатибилен Со Windows 10, Windows 8 (вклучувајќи 8.1), Windows 7, Windows Vista, Windows XP (Домашен И Професионален) и MAC OS X (10.11 или повисок) и бара минимум 64 MB RAM МЕМОРИЈА(отстранете ги постоечките и поставете). ЗАБЕЛЕШКА : Ве Молиме погледнете Го Наставното Видео од Делот За Слики и Упатството за Употреба од Техничката Спецификација пред употреба што е многу препорачливо.