КЛАСТЕРИ ЗА Трепки ЌЕЗЕЗА Екстензии На Трепки 120 Кластери Трепки, В Д Волумен На Навивање 10мм Должина Индивидуални Трепки Кластери На Трепки Екстензии, Самостојно ?
  • Неодамнешно

КЛАСТЕРИ ЗА Трепки ЌЕЗЕЗА Екстензии На Трепки 120 Кластери Трепки, В Д Волумен На Навивање 10мм Должина Индивидуални Трепки

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Премиум Кластери За Трепки ● Зошто да не изберете? Кластерите за трепки QEZAZEs се направени со висококвалитетни увезени влакна ОД ВЛАКНА PBT кои постојано го одржуваат совршеното виткање на трепките Без загадување и направено рачно. Лесен за избор и нема лесно да се скрши. Природно, без свиоци. Мека и лесна, без товар за твоите очи. Нашиот разумно дизајниран вентилатор за трепки ќе направи вашите очи да изгледаат попривлечно и шармантно. ●Донесете Салон Во Вашиот Дом Што има во кутија? 6 редови од 120ters од 10мм долги кластери трепки. Модел на трепки : Ц-20Д-0,07 мм-10мм, што значи В навивам, секое јато се состои од 20 трепки, секое крзно е дебело 0,07 мм и 10мм е должината на трепките. Можете да направите сами дома за да создадете уникатни манга трепки. Овие екстензии личат на вашите природни трепки, се вклопуваат природно, нагласувајќи ја убавината на шминката на трепките. ●Самостојниus На Трепки Можете да направите свои екстензии за трепки дома, заштедувајќи ви високи трошоци за одење во салон за продолжување на трепките. Лесно за правење вентилатор за трепки. Индивидуалното јато трепки и долните трепки може да се совпаднат со повеќе можности. Овој комплет трепки долги 10мм е совршен за професионалци, салони за шминка итн. Почетниците, исто така, можат да станат мајстори за продолжување на трепките сами со малку вежбање, затоа дојдете и започнете ГО ВАШЕТО ПАТУВАЊЕ ЗА трепки сами. `+Совет за убавина За Да создадете ефект на мачкино око, Користете пократки трепки за внатрешноста на окото и подолги трепки за надворешната страна на окото. Користејќи ја истата должина за продолжување на трепките, можете да создадете ефект на меки трепки.