Месечината Ленце Кампување Столици, Компактен Ранец Стол Мал Преклопен Стол Тревник Стол Со Странични Џебови Пренослив Лесен за Пешачење &засилувач; Плажа &засилу?
  • Неодамнешно

Месечината Ленце Кампување Столици, Компактен Ранец Стол Мал Преклопен Стол Тревник Стол Со Странични Џебови Пренослив Лесен за Пешачење

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно Поставување Прилагодлива Позиција : Задоволете ги сите ваши потреби и повеќе прилики. Удобно : Понудете подобра поддршка за грбот за вас. ВИСОКА ИЗДРЖЛИВОСТ : седиште изработено ОД 900д оксфордска ткаенина и рамки од алуминиумска легура со висока јачина 7075. Нашиот тежок стол за кампување тежи 2 килограми што може да собере до близу 400 фунти/180 килограми. Ние го надградуваме капакот на столот и можеби ќе го добиете стариот капак на столот, и ако ви пречи, ве молиме контактирајте не откако ќе го добиете. СУПЕР СТАБИЛНА И УДОБНОСТ : нашата нова дизајнирана квадратна рамка го прави столот стабилен од кога било. Уникатниот и ergономски дизајн на седиштата ви го дава најдоброто искуство на седиштата што ви овозможува да се опуштите. Мрежата за дишење и меко седиште прави да се чувствувате удобно додека седите. ПРЕНОСЛИВ ДИЗАЈН : и мрежата и држачите може да се преклопат на мали парчиња.Овој пренослив стол е доволно компактен за да го ставите во вашиот ранец или вашиот рачен багаж. Страничните џебови можат да складираат некои мали работи. ЛЕСНО ПОСТАВУВАЊЕ и ЧИСТЕЊЕ : преклопливите мрежести и метални столбови го олеснуваат поставувањето и преклопувањето. Супер е лесен за чистење : само избришете или исчистете со вода од сапун. Ако не сте задоволни со нашиот производ или имате какви било предлози, ве молиме контактирајте со нас и ние ќе ви служиме додека не бидете задоволни. ОПРЕМА ЗА ЗАСИЛУВАЊЕ МОРА ДА ИМА : Супер Издржлива и Цврста Опрема за На Отворено! Малиот стол за кампување Е Изграден Да Трае : Дизајниран и Дизајниран со истите алуминиумски легури со Висока јачина што ги користат производителите на Авиони.