Мобилен Ултра Издржлив Силиконски Случај за Iphone 14 Pro Max Заштита Од Капка Воено Одделение [Капак На Камерата] [3 Слој] [Тенок Фит] Лесен Капак Отпорен На Удари Мека Микр?
  • Неодамнешно

Мобилен Ултра Издржлив Силиконски Случај за Iphone 14 Pro Max Заштита Од Капка Воено Одделение [Капак На Камерата] [3 Слој] [Тенок

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Течен Силиконски Материјал] Комбинирајќи најсовремени машини и автентичен течен силиконски материјал, нашиот случај i Phone 14 Pro Max има неспоредливи својства на отпорност на дамки, мека и мазна текстура што не се лизга што е лесна за држење и незаменлива заштита од капки и можности за безжично полнење [Потешко Од Конкуренцијата] нашите случаи на i Phone 14 Pro Max се тестирани со пад и можат да издржат вертикални капки до 8 стапки на тврди површини. Течното силиконско куќиште На Ќелијата е потрајно од другите случаи на гел и гума i Phone 14 pro Max, за разлика од 2-слојната конструкција на конкуренцијата, течната силиконска кутија Cellever има трислојна конструкција за засилена цврстина, додека сепак одржува компактен и тенок дизајн. [Камера и заштита на Екранот] 1мм подигнат капак на камерата обезбедува заштита за секоја леќа на вашиот i Phone 14 Pro Max Камера.