Adjuster CO2 машина C02 Valve Gead Assist Machine Machine Mazine за материјали за гравура
  • Неодамнешно

Adjuster CO2 машина C02 Valve Gead Assist Machine Machine Mazine за материјали за гравура

DEN 1288.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Запечатена и херметичка, цевката може многу често да се вметнува и отстранува Со прилагодливи количини на гас, можете да изберете најсоодветни количини на гас. Со завртка на главата, вметнете ја цевката поврзана со пумпата или компресорот. При сечење на запаливи материјали како што се кожа и дрво, зголемувањето на количината на гас може да ја зголеми брзината на сечење, да спречи пожар и да го подобри квалитетот на исечената површина. Млазницата е изработена од врвен материјал, издржлива и има долг животен век. Запечатена и херметичка, цевката може многу често да се вметнува и отстранува. Со прилагодливи количини на гас, можете да изберете најсоодветни количини на гас. Со завртка на главата, вметнете ја цевката поврзана со пумпата или компресорот. При сечење на запаливи материјали како што се кожа и дрво, зголемувањето на количината на гас може да ја зголеми брзината на сечење, да спречи пожар и да го подобри квалитетот на исечената површина. Млазницата е изработена од врвен материјал, издржлива и има долг животен век. Карактеристики : Запечатена и херметичка, цевката може многу често да се вметнува и отстранува. Со прилагодливи количини на гас, можете да изберете најсоодветни количини на гас. Со завртка на главата, вметнете ја цевката поврзана со пумпата или компресорот. При сечење на запаливи материјали како што се кожа и дрво, зголемувањето на количината на гас може да ја зголеми брзината на сечење, да спречи пожар и да го подобри квалитетот на исечената површина.

Material:
Brass+Plastic
Set Type:
Air Pipe 6mm;Thread Dia.9.7; Unadjustable /Air Pipe 6mm;Thread M5;Adjustable/Air Pipe 6mm;Thread M6;Adjustable/Air Pipe 6mm;Thread Dia.9.7;Adjustable/Air Pipe 8mm;Thread 9.7;Adjustable(Optional)
Package List:
1*Laser Machine Gas Valve:
Note:
Prevent the smoke from entering the head during processing and contaminate the focusing mirror. Otherwise, the focusing mirror is smeared, it is hot and it is easy to burst. Therefore, if the nozzle is blocked or leaking, it should be replaced immediately.: