Jatasi Ashtray, паметен филтер Аштрај | Одвојлив прочистувач на воздухот без чад од пепел - без чад од чад за дома, прочистувач на воздухот со чад, чад јадечи за чад, USB зелен?
  • Неодамнешно

Jatasi Ashtray, паметен филтер Аштрај | Одвојлив прочистувач на воздухот без чад од пепел - без чад од чад за дома, прочистувач на воздухот

DEN 222.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

≸ 【Долг живот】 Размислете дека мултифункционалниот пепелник без чад може да се користи до 4 часа по целосното полнење Избегнувајте чести промени во батеријата и тоа ќе ви помогне каде и да одите. ≸ 【Подобро за здравје-Придобивката е што вдишувањето на чад од втора рака е штетно за здравјето на луѓето. Без чад од пепел може да отстрани 99,97% од чадот, полен и прашина. Заштитете го вашето здравје. ≸ 【Лесно за чистење】 Паметниот филтер Ештрај е лесен за расклопување и чистење. Металниот дел може директно да се расклопи за чистење, а замената на елементот на филтерот е и удобна. ≸ 【сигурен материјал】 Предност е што електронскиот паметен пепелник е изработен од висококвалитетни ABS и метални материјали, трајни и убави. Може да се користи долго време и да ви заштеди многу пари. Ештрај е изработен од висококвалитетни материјали, што е многу погодно за семејства, дворови, канцеларии, барови, кафулиња, хотели, ресторани, забави, бифе, итн. Отстранете 99,97% од чадот, полен и прашина. Напојувана со батерија од 500 m Ah, може да се користи до 4 часа по целосно полнење. Избегнувајте честа замена на батеријата. Направено од висококвалитетни ABS и метални материјали, издржливи и убави.

Material:
abs + electronic components Working voltage