Чаден кварц - нешто над 2мм без прав - чаден кварц живот+loveубов! Заземјувањето ги расчистува негативните енергии! ja2)
  • Неодамнешно

Чаден кварц - нешто над 2мм без прав - чаден кварц живот+loveубов! Заземјувањето ги расчистува негативните енергии! ja2)

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чаден кварц Смешен кварц заземјување, ја расчистува депресијата, помага во спиењето, смиреноста, релаксирањето. Може лесно да се обликува, да се сруши и да се издлаби. Совршен за уметнички креации!. Во мојата уметност се користат сите прав и мелени кристали/камен. Почнав да ги големина материјалите, така што додавањето на она што го посакував на креациите е полесно. Благодарен сум што го споделив изобилството. Смешен кварц заземјување, ја расчистува депресијата, помага во спиењето, смиреноста, релаксирањето. Може лесно да се обликува, да се сруши и да се издлаби. Совршен за уметнички креации!. Во мојата уметност се користат сите прав и мелени кристали/камен. Почнав да ги големина материјалите, така што додавањето на она што го посакував на креациите е полесно. Благодарен сум што го споделив изобилството. Смоки кварц 100% сите природни кристали/камења Смоки кварц соларна плексус чакра пониски чакри, нежно ги неутрализира негативните вибрации и се детоксицира на сите нивоа, предизвикувајќи елиминација на дигестивниот систем и заштита од зрачење и електромагнетски смог.