Nuobesty сликарство четка 1 парчиња тркала за тркалање големина калиграфија преносна обвивка за завиткување бамбус четка l ing складирање -за пенкало за уметници студен?
  • Неодамнешно

Nuobesty сликарство четка 1 парчиња тркала за тркалање големина калиграфија преносна обвивка за завиткување бамбус четка l ing складирање

DEN 261.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

бамбус Торба за пенкало за калиграфија : Дишење, Дамплф, лесен и, тоа е алатка за чување на четки за пишување. Организатор за складирање на моливи за пишување држач за четки : Направено од врвен бамбус материјал во исклучителен занает. Држач за моливче за тркалање : Со 8 слотови, тој е преносен и лесно може да се стави во пакет, siutcase, торбичка, чанта, уметнички кеси. Организатор за складирање на моливи : Оваа торба за пенкало за четки е за вашите соученици и пријатели. Преносна торбичка за моливи : Добро за заштита на четки за калиграфија од оштетување кога ги носите. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на држачот на четки за пишување -Големина : 36x31cm Организатор за складирање моливи. - Оваа торба за пенкало за четки е за вашите соученици и пријатели да се качат на држачот за чување торба за бамбус. - Дишење, Dimpproof, лесен и, тоа е алатка за складирање на вашите четки за пишување преносни торбички за моливи.