Кошница за карго за рак на покривот Vevor, 46 x 36 x 4,5 превозникот на покривот, тешки 200 фунти Капацитет Универзална корпа за рак на покривот, држач за багаж за SUV, камион, в?
  • Неодамнешно

Кошница за карго за рак на покривот Vevor, 46 x 36 x 4,5 превозникот на покривот, тешки 200 фунти Капацитет Универзална корпа за рак на покривот,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетот не може да се победи : Кошницата за карго за покривот Vevor може да има до 200 фунти, 33% потежок од просечниот стандард на пазарот, совршен за вашата опрема или дури и гломазниот товар Тешкиот челик што се користи во нашата корпа е обоен во прав и галванизиран за да го направи поотпорен на 'рѓа и корозија. Повеќе простор за карго : Добијте дополнителен простран простор на врвот на вашето возило со нашиот 46 × 36 × 4,5 инчен кров за товар на карго -носач! Ослободете повеќе простор во вашето возило за семејство и пријатели. Оградата со висока челична корпа од 4,5 "спречува да паднат вашите предмети. Аеродинамичен дизајн : предниот дел на карго -решетката на покривот е опремен со ветер за да се намали отпорот и бучавата на ветерот. Повреди при вчитување и растоварање на товар. Универзални U-завртки : Благодарение на лесни за инсталирање 4 Универзални U-завртки, процесот на инсталација никогаш не бил побрз. Великите за U U се сместуваат квадратни крстовишта до 4,65 "широк x 1.