Држач За Крпа За Садови Држач За Кујнски Легури За Одводни Лавици Тапа Течен Одводник За Мијалник Кади Сунѓер Организатор За Кујнски Додатоци За Бања Решетка За Ск?
  • Неодамнешно

Држач За Крпа За Садови Држач За Кујнски Легури За Одводни Лавици Тапа Течен Одводник За Мијалник Кади Сунѓер Организатор За Кујнски

DEN 188.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Искористете го максимумот од просторот на славината и збогувајте се со нередот Кутијата за складирање на славината може да се користи како решетка за сунѓер, решетка за сапун, решетка за сушење партали, решетка за сушење четки за миење садови, решетка за складирање итн. Може да се фиксира и на славината во бањата за да се стават стаклени машини за бричење или крпи. Нема потреба да користите алатки и дупки за дупчење, само користете ги опремените сврзувачки елементи за да ја заклучите славината на славината. Други мали предмети можат да бидат обесени на страна. Опис предметот е решетка за сушење сунѓер за мијалник. Изработен од врвен простор алуминиумски материјал, шуплив дизајн. Погоден за чување сунѓери, чистачи, четки за зеленчук, стругалки и четки за садови, крпи за перење, сапуни за раце и влошки за чистење организирани и на едно погодно место.