Ironелезо-обврзник 1 супер силно средство за врзување 2 часа брзо сушење
  • Неодамнешно

Ironелезо-обврзник 1 супер силно средство за врзување 2 часа брзо сушење

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изглед : Мала магла/ мала слама Тип на лек : Температура на собна температура или лек на топлина. Придобивки : Отпорен на многу органски/неоргански силни јачина на врската Одличен електричен изолатор издржлив. Сооднос на мешавина по тежина : 100 : 100 / смола : зацврстувач. Подлоги : пеглани, пластика, бетон, чаршав, плочка, мермер, камен, карпа, гипс, цемент, стаклени ткаенини, дрво, кожа и цврста пластика. Изглед : Мала магла/ мала слама. Тип на лек : Температура на собна температура или лек на топлина. Придобивки : Отпорен на многу органски/неоргански силни јачина на врската Одличен електричен изолатор издржлив. Сооднос на мешавина по тежина : 100 : 100 / смола : зацврстувач. Подлоги : пеглани, пластика, бетон, чаршав, плочка, мермер, камен, карпа, гипс, цемент, стаклени ткаенини, дрво, кожа и цврста пластика. Сооднос на мешавина по тежина : 100 : 100 / смола : зацврстувач на подлоги : пеглани, пластика, бетон, чаршафи, плочки, мермер, камен, карпа, гипс, цемент, стаклени ткаенини, дрво, кожа и цврста пластика Температура на работа : -60 до 110 C Типична апликација (и) : Сè што бара уникатни својства, ова лепило нуди живот на тенџере : 5 минути вискозност @ 25 C, MPA (CP) : Thixotropic Солидни материи Содржина : 100% специфична тежина, мешана : 1,2 g/cc 30 минути : @ 65 CC 2 часа : @ 25 C Отпорност на волуменот : 5.00e+11 Ohm-Cm Диелектрична константа : 4,8 Диелектрична јачина : 410kv/in CTE, линеарна : 33.3 in/in-f @ rt цврстина, Shore D : 70 Themp Traiss Transition Temp, TG : 25.0 C, 77,0 F Ironелезо-обврзница 1 е исклучителна епоксидна формулација препорачана за пониска температура или влажни индустриски апликации за врзување каде што е потребно брзо лекување.