ТОРБА За Ручек За Жени Мажи, Изолирана Торба За Ручек За Повеќекратна Употреба Водоотпорна Торба За Ручек, Поладна Торба со Внатрешен Џеб &засилувач; Рачка &засилув?
  • Неодамнешно

ТОРБА За Ручек За Жени Мажи, Изолирана Торба За Ручек За Повеќекратна Употреба Водоотпорна Торба За Ручек, Поладна Торба со Внатрешен

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Висок Квалитет : оваа торба за ручек дизајнирана со 3 слоја Надворешниот слој изработен Од Оксфордска ткаенина, кој е издржлив и водоотпорен. Средниот дел е бисерен памук со дебелина од 4 мм, кој може да ги заштити внатрешните предмети од паѓање или кршење. Внатрешниот слој содржи двослојни водоотпорна алуминиумска фолија. Изолациониот материјал, нетоксичен и Без БПА, ќе ја одржува храната свежа, ладна или топла. ?Голем Капацитет : Изолирана торба за ручек со големина од 9,8 L x 6,3 w x 13,4 H Инчи (25 L x 16 W x 34 H cm), обезбедете голем капацитет за пакување кутија за ручек, овошје, пијалоци и некои закуски. Внатрешен дизајн на џеб од мрежа, погоден за складирање на лажиците, вилушката, стапчињата за јадење, ножот, ткивото итн. ?Затворање На патент И Рачка За Носење : торба за ручек За повеќекратна Употреба за жени и мажи изградена со затворање на патент, која е мазна и лесна за отворање или затворање. Торбичката за ручек исто така дизајнира со рачка, пренослива и удобна за носење додека сте во движење.