Bestonzon 6pcs 304 лажици за шипка за пиење кафе, мешање на еднократно мешање, мешање, мешавини од лажица лажица бар пијалок слама коктел за пијалоци и сребрени стапчиња не'?
  • Неодамнешно

Bestonzon 6pcs 304 лажици за шипка за пиење кафе, мешање на еднократно мешање, мешање, мешавини од лажица лажица бар пијалок слама коктел

DEN 170.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пиење лажица од слама : лажици што може да се филтрираат, погодни за филтрирање на кафе, чај, Лажица за мешање на коктел : лажица со повеќе лажици изработени од здрав 304 не'рѓосувачки челик и доказ за 'рѓа. Лажица за филтрирање на слама : Тие имаат широк спектар на употреба и можат да бидат како сламки или лажици. Слики за пиење коктел : Направено од здрав 304 не'рѓосувачки челик и доказ за 'рѓа. Чај кафе пиење слама : Тие се одлични подароци за пријатели, колеги и семејство. Пиење лажица од слама : лажици што може да се филтрираат, погодни за филтрирање на кафе, чај,. Лажица за мешање на коктел : лажица со повеќе лажици изработени од здрав 304 не'рѓосувачки челик и доказ за 'рѓа. Лажица за филтрирање на слама : Тие имаат широк спектар на употреба и можат да бидат како сламки или лажици. Слики за пиење коктел : Направено од здрав 304 не'рѓосувачки челик и доказ за 'рѓа. Чај кафе пиење слама : Тие се одлични подароци за пријатели, колеги и семејство. Пакетот вклучува карактеристики на лажици од 1 x сет 6 PCS - материјал од не'рѓосувачки челик, не е лесен за носење лажици за пијалоци. -ИЗИЗА : Околу 21.20in метална лажица слама.