Вертикална електрична лента за напојување за заштитен кула 2/3 излез на слој Велика Британија Електричен приклучок 4USB полнач 3М за проширување на кабелот за канцела
  • Неодамнешно

Вертикална електрична лента за напојување за заштитен кула 2/3 излез на слој Велика Британија Електричен приклучок 4USB полнач 3М за проширување

DEN 1114.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Енергетска лента со преполн кабел што може да се повлече, можете да го должите кабелот според вашите барања , Ова е направено со огноотпорен ABS пластичен материјал и ПВЦ ,. Бакарниот кабел за кој се гарантира дека е со голема безбедност на уредите за полнење со паметна контрола за заштита на преоптоварување и дизајн на LED индикатори. Секој прекинувач има заштитник за преоптоварување што автоматски ќе ја исклучи моќноста ако заврши. Енергетска лента со преполн кабел што може да се повлече, можете да го должите кабелот според вашите барања ,. Ова е направено со огноотпорен ABS пластичен материјал и ПВЦ ,. Бакарниот кабел за кој се гарантира дека е со голема безбедност на уредите за полнење со паметна контрола за заштита на преоптоварување и дизајн на LED индикатори. Секој прекинувач има заштитник за преоптоварување што автоматски ќе ја исклучи моќноста ако заврши. Заштитник на електрична лента 6/10 AC на AC EXTLEAT со 4 USB полнач на порта 110-250 V станица за полнење Smart Power 3 слоеви кула за приклучок со 9,8ft Extendable Coder 3 M Карактеристики 1) Супер долг 9,8 стапало кабел.2) кабелот може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па затоа само вие може да се повлече, па вие само вие Извлечете го за да го направите подолго и да ја вртите рачката за да се врати во случајот.3) гумени душеци на дното и воздухот може да циркулира за да не се прегрее.4) Секој слој на дизајн со прекинувач за контрола на копчето за притискање . Црвената LED светло за да се означи кога е вклучено.5) Одличен дизајн за да се избегне истекување на електрична енергија. Побезбеден повеќе енергетски ефикасен6) тоа е огноотпорна обвивка (ABS пластика и ПВЦ бакарен кабел).

Material:
ABS fire-resistant material Rated Current
Rated Voltage:
110V-250V
Rated Power:
2500W
Frequency:
50HZ
USB Rated Voltage:
5V
USB Max Output:
2.1A
Cable:
9.8 ft
Long Retractable Cable:
Power strip with overlengthen retractable cable, you could length the cable according to your demands, This is made by fireproof ABS plastic material and PVC, copper cable that is guaranteed to be of high security on charging devices with an overload protection smart control and LED indicator design. Each switch has an overload protector that will automatically switch off the power if it's over.:
Exceptional design:
110V-250V surge protector and 2.1A USB output power strip charge for your cellphone, tablet, laptop and lamp simultaneously, avoid too much cord for all the electrical stuff, Our power strip vertical tower design has a flexible line of 9.8-foot pow :