играчки За Капење За Бебиња plplaaoo, Играчки За Бања За Зајаци, Играчки За Лебдечки Базен За Вода За Деца Играчки За Вода За Бања Светли Бои Интересни Преносни Играчки ?
  • Неодамнешно

играчки За Капење За Бебиња plplaaoo, Играчки За Бања За Зајаци, Играчки За Лебдечки Базен За Вода За Деца Играчки За Вода За Бања

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИНТЕРЕСНО : абсорбентниот млаз само треба лесно да се исцеди, додавајќи многу забава Исто така, помага да се развијат когнитивни вештини и да се разбере физичката пловност. Направете го капењето забавно со симпатичен стил и забавен начин за пливање. ПРЕНОСНИ : овие играчки за туширање за бебиња се идеални за влегување и излегување од вода; можете да играте во када, базен, плажа, па дури и на подот. Земете го со вас за да играте на плажа, тоа ќе биде разноврсна играчка за вода. СВЕТЛИ БОИ : играчките за туширање За Бебиња се шарени, што помага да се развие способноста на децата да разликуваат бои, да вежбаат активности на рацете на бебето и да ја подобрат координацијата на рацете и мозокот. СОВРШЕН ПОДАРОК : играчките за базен за Бебиња се совршен подарок за бебиња и мали деца. Бањајте се додека играте за да се ослободите од проблемот да не сакате капење, така што бебето отсега ќе се забавува во капењето. АБС МАТЕРИЈАЛ : детските играчки за вода се отпорни на паѓање и удирање, а изработката е внимателна за да можат родителите да бидат сигурни.

Item Type:
Baby Shower Toys
Material:
ABS
Package List:
1 x Baby Shower Toys
Note:
Please allow some errors due to manual measurement.