РУБАФ Табела Балон Лак И Балон Колона Штанд Комплет За Подот Прилагодливи Лак Комплет 63 Инчи Балон Кула Стојат Со Пол И Вода Пополнување База За Свадба Бебе Туш Род?
  • Неодамнешно

РУБАФ Табела Балон Лак И Балон Колона Штанд Комплет За Подот Прилагодливи Лак Комплет 63 Инчи Балон Кула Стојат Со Пол И Вода Пополнување

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Комплетен Сет Нашиот комплет за држачи за балони вклучува 10 парчиња преклопливи шипки од фиберглас, 2 парчиња пвц кратки цевки, 2 парчиња црни штипки За маса Во Форма На Ц, 2 парчиња база за полнење вода, 10 парчиња пвц долги цевки, 8 парчиња пвц средни цевки, 60 парчиња клипови за балони, 1 ролна лепак за балон (100 точки) и 1 парчиња упатство за употреба Овие компоненти се доволни за самостојно убави украси за балони многу пати.2 парчиња пвц кратки цевки се користат за поврзување на преклопливи шипки од фиберглас и црни клипови за маса Во Форма На Ц, додека секоја пвц средна цевка се користи за поврзување на двете пвц долги цевки. ●Посилен Квалитет●ние користиме подебели пвц млечни цевки наместо обични цевки. Преклопните прачки се направени од робустен и издржлив фиберглас, што не е лесно да се скрши. Две поддршка кратки пвц цевки се специјално обезбедени за заштита на табелата клипови. ●Лесно Се Склопува Со помош На детален прирачник за инсталација, Компонентите за комплет за држачи за балони лесно се склопуваат.