24 Парчиња Притиснете На Ноктите Долг Ковчег Лажни Нокти, Акрилни Лажни Нокти Целосна Покривка Лажни Нокти Стап На Ноктите Со Лепак, Вештачки Нокти Кристали Сјајни ?
  • Неодамнешно

24 Парчиња Притиснете На Ноктите Долг Ковчег Лажни Нокти, Акрилни Лажни Нокти Целосна Покривка Лажни Нокти Стап На Ноктите Со Лепак,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?24 Парчиња Притиснете На Ноктите : нашиот комплет за печат на нокти вклучува 24 Парчиња лажни нокти со целосен капак, 1 парче турпија за нокти, 1 парче налепница за лепак за нокти и 1 парче дрвен стап за отстранување на врвовите на ноктите од ковчегот Овие лажни нокти доаѓаат во 12 големини за да одговараат на големината на прстите на повеќето луѓе. ?Висококвалитетен Материјал : овие лажни нокти се изработени од висококвалитетен АКРИЛЕН материјал за СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е без мирис, еколошки, посјаен, силен, не кршлив и нема да ви наштети на рацете. ?Лесен За Употреба : нашите акрилни лажни нокти се лесни за нанесување и отстранување, можете да го промените стилот на ноктите во секое време, насекаде. Самостојните домашни маникири се супер лесни со нашите лажни и желе диспензери за нокти. ?Притиснете На Ноктите Со Дизајн : овие вештачки Нокти се украсени со различни модели, можете ДА ГО НАПРАВИТЕ стилот што го сакате, само исчистете ги ноктите, нанесете лепак за желе и притиснете 30 секунди за да ја добиете омилената уметност за нокти. ?Совршен Подарок : овие кристали сјајни лажни нокти се погодни за датуми, родендени, свадби, матури, забави итн. Тие се исто така одлични подароци за сопруги, девојки, сестри и мајки. Како да се отстрани. Потопете го ноктот во топла вода неколку минути и извадете го од страна со дрвен стап или нежно откинете го со рака. Откинете ги налепниците на лентата и чувајте ги лажните совети за нокти за следната употреба.