6 Парчиња Нерѓосувачки Челик Датотека За Нокти Метални Дијамантски Датотеки За Нокти Со Двојна Страна Тројно Сечење Долг Чистач На Нокти Датотеки За Нокти За Нега ?
  • Неодамнешно

6 Парчиња Нерѓосувачки Челик Датотека За Нокти Метални Дијамантски Датотеки За Нокти Со Двојна Страна Тројно Сечење Долг Чистач

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Задоволување На Вашите Потреби : пакетот вклучува 6 парчиња датотеки за нокти, можете да ги користите одделно за нокти и нокти на нозете, исто така доволно за целото семејство да ги користи; можете исто така да ги споделите со вашите партнери Двостран Дизајн : секоја датотека со нокти е дизајнирана со мазна површина од двете страни, што може брзо и ефикасно да поднесе раб на ноктите; врвот дел усвојува заоблен дизајн кој може да помогне во чистењето на нечистотијата во вашите нокти. Материјал од Нерѓосувачки Челик : нашиот комплет за датотеки за нокти е изработен од материјал од нерѓосувачки челик во сребрена боја, со цврсти текстури, не е лесен за кршење или ' рѓа и може да трае долго време, исто така удобен за држење и употреба. Практично За Носење : оваа датотека за нокти од нерѓосувачки челик има димензии околу 14 см/ 5,5 инчи, лесна и пренослива, не само што е погодна за употреба дома и салон, туку е погодна и за патување, давајќи ви удобно искуство со маникир насекаде. Широка Употреба : овие двострани датотеки за нокти се корисни за отстранување на груби рабови, чипс, чистење нечистотија и обликување на ноктите, погодни за маникир на ноктите, ноктите на нозете, акрилните нокти, лажните нокти и многу повеќе. Карактеристики : Лесен за закачување : оваа датотека за нокти со прст има дупка на површината, така што можете да ги закачите со кабел или лента на местото до кое лесно ќе стигнете.