Комплет за капчиња Со Куки За Капчиња Комплет За Предиво Премиум Полнење За Животни Занаетчиски Топчиња Од Предиво Случајни Очи Игли За Плетење Додатоци Комплет П?
  • Неодамнешно

Комплет за капчиња Со Куки За Капчиња Комплет За Предиво Премиум Полнење За Животни Занаетчиски Топчиња Од Предиво Случајни Очи Игли За Плетење

DEN 462.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплет за стартер за плетење со предиво од ஐкрохет : 1 топка секое предиво со зелена, розова и жолта боја, кука за капчиња со двојна боја со случајна боја, 5 маркери за бод во случајна боја, 1 голема игла за очи со тапи краеви, црни пластични очи за кукли и 25 грама висококвалитетен памук за полнење сочинуваат комплет за плетење диносаурија Комплетни алатки : за вашата работа за плетење, овој комплет за плетење доаѓа со маркери за бод, црни пластични очи и други мали додатоци. Обоената тока за обележување ќе го означи вашиот процес на плетење предиво, а очите на куклата ве спречуваат да купувате дополнителни додатоци. Висококвалитетно предиво И Полиестерски Влакна : може да се види дека бојата на предивото е многу светла, не е лесно да се пилули, скрши или избледи, а должината и дебелината на предивото се точно; полиестерските влакна можат да ја направат куклата повеќе меки и меки, а висококвалитетните полиестерски влакна немаат мирис. Акреативни занаетчиски активности : можете да го користите овој сет на алатки за плетење за да создадете симпатична диносаурија , упатствата можат да ја намалат тешкотијата при плетење, опуштеното и среќно расположение е крајната цел на занаетчиските активности. Идеален Подарок За Капчиња : диносауријата што ја направивте сами е совршен подарок за вашите пријатели и семејство, нејзината симпатична слика и се допаѓа на јавноста.